içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Alanya-Gazipaşa Havalimanı Genel Müdürlüğü’ne Yiğit Laçin atandı

Yiğit Laçin, TAV Alanya-Gazipaşa Havalimanı genel müdürü görevine getirildi. 2006 yılından bu yana TAV Havalimanları bünyesinde görev yapan Yiğit Laçin, 2021’de Alanya-Gazipaşa Havalimanı genel müdür yardımcısı olarak atanmıştı.

Alanya-Gazipaşa Havalimanı Genel Müdürlüğü’ne Yiğit Laçin atandı

Yiğit Laçin, TAV Alanya-Gazipaşa Havalimanı genel müdürü görevine getirildi. 2006 yılından bu yana TAV Havalimanları bünyesinde görev yapan Yiğit Laçin, 2021’de Alanya-Gazipaşa Havalimanı genel müdür yardımcısı olarak atanmıştı.


Yiğit Laçin hakkında
10 Mayıs 1982’de doğan Yiğit Laçin, 2004 yılında Adnan Menderes Üniversitesi İşletme ve Ekonomi  bölümünden mezun oldu. Havacılık kariyerine TAV Ankara’da başladı. Laçin, Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI) ve Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü’nün (ICAO) ortaklaşa geliştirdiği Küresel ACI-ICAO Havalimanı İşletmeciliği Profesyonel Akreditasyon Programı’nı (AMPAP) 2019 yılında başarıyla tamamladı. Ankara Esenboğa, Ohri, Üsküp ve Monastir havalimanlarında üst düzey yöneticilik görevleri üstlenen Yiğit Laçin, TAV Havalimanları bünyesinde 16 yıldır çalışmaktadır.

Tarih: 03-04-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum