içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Aksulu öğrenciler "Kesişme, İyi Ki Varsın Eren" filmini izledi

11 Ağustos 2017 tarihinde teröristlerin hain saldırısı sonucunda, Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit olan Eren Bülbül’ün hikayesinin anlatıldığı ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filmi 1 Ocak 2022 tarihinde vizyona girdi. Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonunda Aksu Belediyesi katkılarıyla ilçedeki öğrenciler sinemaya giderek filmi izleme şansı buldu.

Aksulu öğrenciler

11 Ağustos 2017 tarihinde teröristlerin hain saldırısı sonucunda, Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit olan Eren Bülbül’ün hikayesinin anlatıldığı ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filmi 1 Ocak 2022 tarihinde vizyona girdi.  Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonunda Aksu Belediyesi katkılarıyla ilçedeki öğrenciler sinemaya giderek filmi izleme şansı buldu.
Öğrencilere Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, eşi Ümmü Şahin, Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun, Nevzat Bozarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hoplar ve okul müdürleri de eşlik etti.
15 yaşında hain terör örgütü tarafından şehit edilen ve ölmeden önce sosyal medyasına yazdığı, “Biri de çıkıp demiyor ki iyi ki varsın Eren”  sözleriyle hatırlanan Eren Bülbül’ün hayatının işlendiği film protokol ve öğrenciler tarafından büyük beğeni ve dikkatle izlendi.

Tarih: 20-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum