içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Aksu protokolü özel çocuklarla bir araya geldi

Aksu protokolü engelli öğrencilerle bir araya geldi. Aksu Kaymakamlığı’nın önderliğinde Aksu Belediyesinin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın ortaklığında engelli öğrencileri için bu yıl üçüncüsü organize edilen “Gezerek Öğreniyorum” projesi kapsamında etkinlik düzenlendi.

Aksu protokolü özel çocuklarla bir araya geldi

Aksu protokolü engelli öğrencilerle bir araya geldi. Aksu Kaymakamlığı’nın önderliğinde Aksu Belediyesinin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın ortaklığında engelli öğrencileri için bu yıl üçüncüsü organize edilen “Gezerek Öğreniyorum” projesi kapsamında etkinlik düzenlendi.
 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın organize ettiği kahvaltıya Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Özel Kalem Müdürü Hasan Kızılkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hoplar, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Levent Bilici katıldı. Kaymakam Şahin ve Başkan Şahin masaları tek tek gezerek çocuklarla ilgilendi, aileleri ve öğretmenleri ile sohbet etti.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı “Gezerek Öğreniyorum” projesi kapsamında özel çocuklar için değişik etkinlikler de düzenleyecek.

Tarih: 16-12-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum