içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Akdeniz Üniversitesi’nde hayırsever Gülseren Çiftçiler için lokma dağıtımı yapıldı

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun yeni hizmet binalarının yapılması için destek ve katkıda bulunan hayırsever Gülseren Çiftçiler için Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde lokma dağıtımı yapıldı.

Akdeniz Üniversitesi’nde hayırsever Gülseren Çiftçiler için lokma dağıtımı yapıldı

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun yeni hizmet binalarının yapılması için destek ve katkıda bulunan hayırsever Gülseren Çiftçiler için Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde lokma dağıtımı yapıldı. Gülseren Çiftçiler’in kardeşi Gülay Çiftçiler Tiryakioğlu’nun da eşlik ettiği lokma dağıtımına Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Burhan Özkan, Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreteri Ali Evren İmre ile akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.


ÇİFTÇİLER KARDEŞLERİN İSİMLERİ YAŞAMAYA DEVAM EDECEK
Yakın zamanda Gülseren Çiftçiler’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, “Bu güzel eser var olduğu sürece Çiftçiler Kardeşler’in isimleri yaşamaya devam edecek. Bizler ve burada öğrenim gören öğrenciler bu iyi kalpli insanları her zaman hayırla yad ediyoruz. Gülseren ve Güzin Çiftçiler’e Allah’tan rahmet, Gülay Hanım’a da hayırlı uzun ömürler diliyorum.” diye konuştu.


KEŞKE İMKANI OLAN HERKES BÖYLE BAĞIŞLAR YAPABİLSE
Böyle bir etkinlikten son derece memnuniyet duyduğunu dile getiren Gülay Çiftçiler ise “Keşke imkanı olan herkes böyle bağışlar yapabilse. Bizlere çok şükür bu güzel hizmet nasip oldu. Burada yetişen öğrencilerin daha güzel yarınlar için çalışacaklarına inancım sonsuz. Böyle bir etkinlikle bizlere vefa örneği gösteren tüm Akdeniz Üniversitesi yönetimine ve hocalarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Tarih: 05-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum