içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Yönetimi Finike’de

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve Yönetimini, makamında ağırlayarak Finike’nin kültürü, tarihi, yerel lezzetleri ve Finike Belediyesi’nin projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Yönetimi Finike’de

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve Yönetimini, makamında ağırlayarak Finike’nin kültürü, tarihi, yerel lezzetleri ve Finike Belediyesi’nin projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’yi makamında ziyaret eden Akdeniz Gazeteciler Federasyonu yönetimi, gün boyunca Finike İlçesi'ni gezerek ilçenin kültürü, tarihi, yerel lezzetleri ve Finike Belediyesi’nin projeleri hakkında bilgi aldılar. Akdeniz Gazeteciler Federasyonu yönetimi ve gazeteciler, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’yi gerçekleştirdiği projeler dolayısıyla tebrik ederken, Başkan Geyikçi de Finike’nin tanıtımına katkıda bulundukları için gazetecilere teşekkür etti. 
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Gaye Coşkun, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Abdülkadir Kalender, Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Duran Yenigün, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aslan Deveboynu, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, Mersin İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Vahap Şehitoğlu, Isparta Cemiyet Başkanı Emre Altuğ'un katılımlarıyla gerçekleştirilen programda, Limyra Antik Kenti, Gökbük Mahallesi, Radyofar ve Gökliman Tesisleri ile Finike Belediyesi tarafından İlçe genelinde gerçekleştirilen proje alanları ziyaret edildi.
Projeleri hakkında bilgi aktaran Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Sizleri güzel ilçemizde ağırlamaktan büyük onur duyuyorum. Bugün, ilçemiz ve kültürümüz ile ilgili değerlerimizi ve yerel lezzetlerimizi sizlere tanıtmaya çalıştık. Finike Belediyesi olarak, bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz projeler ve önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi planladığımız yeni dönem projelerimiz ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. İlçemizin daha iyi yerlere gelmesi ve vatandaşlarımızın hak ettikleri hizmeti alabilmeleri amacıyla, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.  
Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Gaye Coşkun, “Batı Antalya Buluşması adı altında düzenlediğimiz bu toplantıların amacı, basın mensupları olarak medya alanında yaşadığımız sorunlara çözüm önerileri sunmak ve taleplerimiz hakkında değerlendirmelerde bulunmak. Bir diğer yandan da, Akdeniz’in güzelliklerini tanımak ve buradaki yerel güzellikleri vatandaşlara tanıtmak. Biz, Finike ilçemizde bizleri ağırladığınız ve bize Finike’nin tüm güzelliklerini tanıttığınız için çok teşekkür ediyoruz. Kısa zamanda Finike ile ilgili çok şey öğrendik. Verdiğiniz destekler için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’yi, belediye çalışmaları ve projeleri için tebrik ederek, Batı Antalya buluşmasına verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.
Mehmet ALPTEKİN / FİNİKE

Tarih: 30-10-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum