içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

8 ayrı suçtan aranan şahıs yakalandı

Sekiz Ayrı Suçtan Aranan ve Hakkında Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs yakalandı, 5 ayrı hırsızlık olayı da aydınlatıldı.

8 ayrı suçtan aranan şahıs yakalandı

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda;  Hakkında Hırsızlık suçundan (59) suç kaydı bulunan ve halen (8) ayrı hırsızlık suçundan aranan ve 5 Yıl 8 Ay 20 Gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.O. isimli şahsın yakalanması için başlatılan faaliyet kapsamında Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin sürdürmüş olduğu çalışmalar sonucunda K.O. isimli şahıs Kepez İlçesinde icra edilen faaliyet ile yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Şahısla ilgili yapılan araştırmada;
Başköy Mahallesi’nde İ.A. isimli şansa ait su motoru ve pompasının çalınması,
Kirişçiler Mahallesi’nde R.T. isimli şansa ait evden muhtelif miktarda ev malzemesinin çalınması,
Odabaşı Mahallesi’nde S.B. isimli şahsı ait inşaattan (350) adet iskelet demirinin çalınması, M.Y.  İsimli şahsı ait inşaattan (150.000 TL) değerinde malzemenin çalınması, U.K isimli şahsa ait araçtan 50.000 TL değerinde muhtelif miktarda Sanayi malzemesini çalınması olayı ile ilgili
(5) farklı faili meçhul hırsızlık olaylarının şüphelisi olduğu tespit edilmesinin üzerine Yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli hakkında adli işlemler başlatılmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Tarih: 26-01-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum