içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

16 adet suç kaydı bulunan şahıs yakalandı

Kaş'ta 16 adet suç kaydı bulunan ve halen Kasten Yaralama Sonucu Yasal Hakların Kullanılmasını Engellemek, Hakaret,Tehdit,Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma suçlarından arama kaydı olduğu tespit edilen A.Ö. isimli şahıs düzenlenen operasyon ile yakalandı.

16 adet suç kaydı bulunan şahıs yakalandı

16 adet suç kaydı bulunan ve halen Kasten Yaralama Sonucu Yasal Hakların Kullanılmasını Engellemek, Hakaret,Tehdit,Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma suçlarından arama kaydı olduğu tespit edilen  A.Ö. isimli şahıs düzenlenen operasyon ile yakalandı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle denildi:
"Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde;Antalya İli,Kaş İlçesi, Yayla Bayındır Mahallesinde,Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı  ekipleri tarafından nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik icra edilen faaliyet neticesinde, (16 adet suç kaydı bulunan ) ve halen Kasten Yaralama Sonucu Yasal Hakların Kullanılmasını Engellemek, Hakaret,Tehdit,Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma suçlarından arama kaydı olduğu tespit edilen  A.Ö. isimli şahıs düzenlenen operasyon ile yakalanmıştır.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda adli makamlara sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmiştir.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Tarih: 20-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum