içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

10 Nisan Polis Haftası'nda Okullarda Çocuklara Bilgilendirme Yapıldı

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl dönümü dolayısıyla Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri geleceğimizin teminatı çocuklarla, Gülen Şirinler Anaokulu, Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu, AKD Kids Kreşi, Şehit Ali Yılmaz İlkokulu ve Muratpaşa Ortaokulunda biraraya geldi.

10 Nisan Polis Haftası'nda Okullarda Çocuklara Bilgilendirme Yapıldı

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak, toplumun her türlü tehlikeden korunmasını sağlamak, suç ve suçlu ile daha etkin bir şekilde mücadele edebilmek ve önleyici tedbirlerin alınmasına toplumu dahil ederek insanlarda güvenlik bilinci ve anlayışının oluşmasını sağlamak amacı ile ilimizde, “Toplum Destekli Polislik Hizmetleri ” çerçevesinde çalışmalar yürütmekteyiz.

Türk Polis Teşkilatımızın 179. Kuruluş Yıl dönümü dolayısıyla Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerimizle geleceğimizin teminatı çocuklarla, Gülen Şirinler Anaokulu, Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu, AKD Kids Kreşi, Şehit Ali Yılmaz İlkokulu ve Muratpaşa Ortaokulunda biraraya geldik. 

10 Nisan Polis Haftamızda 650 öğrenciye;
- Polislik Meslek Tanıtımı
- 112 Acil Çağrı Merkezi ve
- Genel Güvenlik Tedbirleri hakkında bilgilendirme yaptık.  

Kurulduğu günden bu yana huzur ve düzenin devamının sağlanması için görev yapan Türk Polis Teşkilatımız, geleceğin teminatı olan çocuk ve gençlerimizi, günlük yaşamlarında suçtan ve suçludan korumak, suçun mağduru olmalarını engellemek, istenmemesine rağmen suçun mağduru olmaları durumunda ne yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirmek amacıyla eğitimlerine devam edecek.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ"

Tarih: 07-04-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum