içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Vali Yazıcı'dan Babalar Günü Mesajı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Yazıcı'dan Babalar Günü Mesajı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Yazıcı mesajında şöyle dedi:

"Yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren babalarımız, sevgi ve fedakârlık sembolü olarak, annelerimizle birlikte en değerli varlıklarımızdır. Bizleri yaşama hazırlayan, her zaman bizlere destek olan, tecrübelerini, sevgilerini ve hoşgörülerini bizlerle paylaşan babalarımız,  karşılaşacağımız her zorlukta gölgesine sığınabileceğimiz ulu bir çınar gibidir.
Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde; şuurlu, kültürlü, öz değerlerine sahip ve sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında; aile kurumumuzun yaşatılmasında hiç şüphesiz ki büyük rolü olan babalarımızdan alacağımız dersler, hayat boyu bize rehberlik edecektir.
Bizler sadece bu anlamlı günde değil her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstererek hayır dualarını almak için gayret göstermeliyiz. Büyük bir özveri ile çocuklarını geleceğe hazırlamak adına türlü fedakârlıklar gösteren babalarımıza hak ettikleri değeri vermek başlıca görevimiz  olmalıdır. Onların gurur duyacağı, vatanına, milletine, ailesine ve  tüm insanlığa yararlı evlatlar olabilmek için çok çalışmalıyız.
Bizleri yetiştirip büyüten, tecrübeleri ile geleceğe hazırlayan, yaşamımız boyunca karşılaştığımız güçlüklerden çıkış yolunu gösteren ışığımız olan babalarımız, vazgeçilmez değerimiz ve hayat zenginliğimizdir.
Bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını aziz vatanımızın bekası için feda eden şehit babaları başta olmak üzere, yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren tüm babaların ’Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, aileleriyle sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar diliyorum."

Tarih: 19-06-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum