içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Suriye'li gençlerden Aybars Bebeğe Nakit Yardımı

Kumluca İlçesi'nde sma hastası Aybars Bebek için, bir süredir kampanya düzenlenerek para toplanıyor. Kermesler düzenlenip, çeşitli aktivitelerle değişik ürünlerin satışı da yapılarak hummalı bir kampanya yürütülürken, Suriye'li bir grup gençte, kendi aralarında para toplayarak, belli miktardaki bir meblağı bebeğin babası Sinan Karataş'a elden teslim ettiler.

Suriye'li gençlerden Aybars Bebeğe Nakit Yardımı

Kumluca İlçesi'nde sma hastası Aybars Bebek için, bir süredir kampanya düzenlenerek para toplanıyor. Kermesler düzenlenip, çeşitli aktivitelerle değişik ürünlerin satışı da yapılarak hummalı bir kampanya yürütülürken, Suriye'li bir grup gençte, kendi aralarında  para toplayarak, belli miktardaki bir meblağı bebeğin babası Sinan Karataş'a elden teslim ettiler.
Topladıkları parayı teslim etmek üzere, 2 aylık sma hastası Aybars bebeğin babası Sinan Karataş'ın işyerine gelerek, nakdi olarak teslim eden gençler, isimlerinin açıklanmasını istemediler. Bu davranışı hiç beklemediğini ve çok duygulandığını belirten  Sinan Karataş, gençlere teşekkür etti.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

 

Tarih: 17-04-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum