içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

"Şiddet istemiyoruz, konuşarak da anlaşabiliriz"

Kemer’de 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla farkındalık toplantısı düzenlendi.

Kemer’de 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla farkındalık toplantısı düzenlendi.
Kemer Belediyesinin destekleriyle Türk Kadınlar Birliği Kemer Şubesi tarafından Arslanbucak Düğün Salonunda düzenlenen farkındalık toplantısına, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ‘ün eşi Hale Gül, Türk Kadınlar Birliği Kemer Şube Başkanı Hacer Akdağ, Türk Kadınlar Birliği Kemer Şube Başkan Yardımcısı Hatice Şeker ve genel sekreteri Ayşegül Akbaba ve davetli kadınlar katıldı.
Toplantıda, Avukat Deniz Toklu, Kemer Anadolu Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Sezai Ertürk, Kemer Anadolu Hastanesinde görev yapan ebe Aysel Dinçer, Kişisel Gelişim Uzmanları Özgül Karcı ile Burçin Çakın konuşmacı olarak yer aldı.
“Şiddet istemiyoruz, konuşarak da anlaşabiliriz” sloganıyla yapılan toplantıda, kadınlara yönelik şiddet, empati kurmak, toplumsal cinsiyet eşitliği, kadınlara yönelik şiddetin türleri, erkek çocukların yetiştirilmesi ve eğitilmesi, kadınlara yönelik şiddetle ilgili yasalar ve gerekli önlemler gibi konular konuşuldu.
Türk Kadınlar Birliği Kemer Şube Başkanı Akdağ, yaptığı konuşmasında, kadınlara yönelik şiddetin bitmesini istediklerini ve bu konuda ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirterek, toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Kemer Belediyesi Basın Servisi

Tarih: 26-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum