içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Sebze hallerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla 3 şüpheli yakalandı

Antalya'nın Demre, Finike ve Kumluca bölgesinde bulunan sebze hallerinde meydana gelen plastik sebze kasası hırsızlığı olaylarının şüphelisi oldukları belirlenen 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Sebze hallerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla 3 şüpheli yakalandı

Antalya'nın Demre, Finike ve Kumluca bölgesinde bulunan sebze hallerinde meydana gelen plastik sebze kasası hırsızlığı olaylarının şüphelisi oldukları belirlenen 3 zanlıdan 2'si tutuklandı. Yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kumluca Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Kumluca İlçe Jandarma Komutanlığına bagli Mavikonak J. Krk.K.lığı ve Kumluca 16. JASAT K.lığı tarafından yapılan fiziki teknik takip ve kamera araştırması sonucu son 1 yıl içerisinde Demre, Finike ve Kumluca bölgesinde bulunan sebze hallerinde meydana gelen plastik sebze kasası hırsızlığı olaylarının şüphelisi olan İ.K  ve M.H.K ve H.K. isimli 3 şahıs yakalanmış,  bahse konu plastik sebze kasaları Kumluca İlcesi Beykonak Mahallesi Akmaz mevkiinde bulunan A. P. isimli hurda deposu içerisinde bulunmuştur.
 R.S.'ye ait hurda deposunda yapılan aramada çalıntı olduğu tespit edilen yaklaşık 5000 adet sebze ve meyve kasası ile Kumluca ve Finike Belediyelerine ait 10 adet metal geri dönüşüm konteynırı, 1 adet Su Dinamosu, 2 adet büyük tip akü ele geçirilmistir.
Yapılan araştırmada yaklaşık 22 olay mağduru olduğu tespit edilmiş, şüpheli şahısların işlemlerinin bitimine müteakip  Kumluca Adliyesine sevk edilmiş, şüphelilerden İ.K. ve M.H.K. tutuklanarak Elmalı Kapalı Cezaevine teslim edilmiş,  H.K. isimli şahısta adlı kontrol ile serbest bırakılmış, aramada ele geçirilen 5000 adet sebze ve meyve kasası sahiplerine, 10 adet geri dönüşüm konteynırları da Kumluca ve Finike Belediyelerine teslim edilmiştir."

Tarih: 24-03-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum