içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Orhantekin: Şiarımız Gece Gündüz Demeden Hizmet Etmek

Ak Parti Kumluca Belediye Başkan adayı Hüseyin Orhantekin, mahalle toplantılarına Karacaören Mahallesi'nde devam etti. Ramazan ayı ve teravih sonrası olmasına rağmen, toplantıya katılımın yüksek olması dikkatlerden kaçmadı.

Orhantekin: Şiarımız Gece Gündüz Demeden Hizmet Etmek

Ak Parti Kumluca Belediye Başkan adayı Hüseyin Orhantekin, mahalle toplantılarına Karacaören Mahallesi'nde devam etti. Ramazan ayı ve teravih sonrası olmasına rağmen, toplantıya katılımın yüksek olması dikkatlerden kaçmadı.

Cumhur İttifakı, Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, Karacören Mahallesi’nde yapılan toplantıda, vatandaşlarla sohbet ortamında bir söylem gerçekleştirdi.

Karacaören Mahallesi’nde gerçekleştirilen meclis üyeleri ve proje tanıtım toplantısına, Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, MHP İlçe Başkanı Ömer Tekin, Kadın Kolları Başkanı Medine Çetin, Gençlik Kolları başkanı Musab Hacıalioğulları, Ülkü Ocakları Başkanı Samet Atalay ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, kendisinin bir Kumluca sevdalısı olduğunu ve özellikle de kendi hayatında Karacaören Mahallesi’nin ayrı bir yeri bulunduğunu belirterek, Kumluca’ya olan vefa borcunu hizmet yaparak ödemek istediğini söyledi.

 

 

Çaltı Mahallesi’nde, çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldiğini ve zor şartlar altında okuduğunu ifade eden Orhantekin; “Ben sizin içinizden çıkan biri olarak, Karacaören Mahallesi halkıyla duygusal bağlarım var. Bu mahallede Kırkdirek Camii'nde İmam Hatiplik yaptım, bir çoğunuzun sofrasında ekmek yedim. Bir çok arkadaşımızla beraberce oyunlar oynadık, spor yaptık. Bunlar asla unutulmaz. Benim Kumluca’ya bir vefa borcum var, bu borcu hizmet yaparak ödeyeceğim” dedi.

Kumluca genelinin olduğu gibi, Karacaören Mahallesi’nin de bir çok sorunu bulunduğunu belirten Orhantekin, göreve geldiklerinde kurumlarla birlikte mahalle muhtarı, mahalle halkıyla istişare kültürüyle yerinde, doğru hizmet ve adaletli yönetim ile en güzel hizmeti yapmak istediklerini kaydetti.

Karacaören Mahallesi’nin Kumluca’nın en büyük mahallesi olduğunu hatırlatan Orhantekin, “Karabük mevkisi merkez olmak üzere, buraya bir sosyal donatı alanı yapacağız. Soğucaksu mevkinde kapalı bir etkinlik alanı, yolların sıcak asfalt yapılması, İncirağacı göleti, kapalı devre sulama sistemi, Akmuar yolu ve Kırkmuar yolunun yapımı projelerimizde var. Bunların hepsini en kısa sürede yapacağız ve Kumluca’mızı, Karacaören’i gerçek belediyecilik ile buluşturacağız” dedi.

Toplantılarda söz alan Ak Parti ilçe başkanı Erol Uysal ve MHP ilçe başkanı Ömer Tekin de, birer konuşma yaptı ve 31 Mart’ta Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayları olan Hüseyin Orhantekin’e destek istediler.
Diğer taraftan Ak Parti İlçe Başkanlığı, bu akşam (19 Mart Salı) SKM yanında bulunan ve trafiğe engel teşkil etmeyecek sokakta vatandaşlara İftar yemeği  verecek.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

Tarih: 19-03-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum