içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Manavgat Belediyesi'nin eğitim kurumları Atatürk'ü andı

Manavgat Belediyesi Side Kreş ve Gündüz Bakımevi, Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, düzenledikleri etkinliklerle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. Yıl dönümünde anma töreni düzenledi.

Manavgat Belediyesi'nin eğitim kurumları Atatürk'ü andı

Manavgat Belediyesi Side Kreş ve Gündüz Bakımevi, Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, düzenledikleri etkinliklerle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. Yıl dönümünde anma töreni düzenledi. Anma törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen başkan yardımcısı Mustafa Ceylan, Hakime Yılmaz ve birim müdürleri de katıldı. Öğrenciler ve öğretmenler saygı duruşu ve istiklal marşının ardından sembolik olarak hazırlanan anıtkabir mozolesine karanfil ve çiçek bıraktı. Side Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, hazırladıkları koreografi ve müziklerle Atatürk’ü anarken, Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri ise şiirler okudu.  Törene katılan veliler ve öğrenciler ise duygu dolu anlar yaşadı. Tören sonunda Manavgat Belediyesi eğitim kurumları tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen “10 Kasım Atatürk Kupası Parkur Yarışları”nda şampiyon olan öğrencilere madalyaları verildi. Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi, Side Kreş ve Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kültür Merkezi’nin şampiyon öğrencileri ve öğretmenleri kupa ve madalyaları ile fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

 

SÖZEN; YOKLUĞUNA ÖZLEM DUYUYORUZ
Başkan Şükrü Sözen, “ Eğitim kurumlarımız, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği ilkeler ve kazanımlar ile öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyor. Her Türk genci gibi bizim çocuklarımız da Ata’sını andı. Ölen sadece bedendir, fikirler asla ölmez. Onun yokluğuna hiçbir zaman alışamadık, unutmadık ve unutturmayacağız. Atatürk’ümüz ve silah arkadaşlarının bizlere bıraktığı bu cennet vatana ve onun devrimlerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Etkinlikte emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yürekten teşekkür ediyor, Atatürk’ümüzü, silah arkadaşlarını ve vatanımız için hayatını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

Tarih: 10-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum