içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kurt Wallender serisinin beşinci kitabı "Yanlış Yol" Ayrıksı Kitap farkıyla yayımlandı

Her kitapta polisiye severleri gizem dolu bir maceranın peşinde yolculuğa çıkaran İsveçli yazar Henning Mankell’in Kurt Wallander serisinin beşinci kitabı “Yanlış Yol” Ayrıksı Kitap etiketiyle raflarda yerini aldı.

Kurt Wallender serisinin beşinci kitabı

Her kitapta polisiye severleri gizem dolu bir maceranın peşinde yolculuğa çıkaran İsveçli yazar Henning Mankell’in Kurt Wallander serisinin beşinci kitabı “Yanlış Yol” Ayrıksı Kitap etiketiyle raflarda yerini aldı.
 

Avrupa’nın en prestijli polisiye ödülü Ripper Ödülü’nü kazanmış bir yazar olan Henning Mankell’in Ayrıksı Kitap’tan çıkan Kurt Wallander serisinin beşinci kitabı “Yanlış Yol” etrafındaki vahşetten gittikçe etkilenen ve mesleğinden her geçen gün soğuyan Kurt Wallander’in yeni macerasını anlatıyor.

Hırs ve kararlılığıyla adaletin peşinde olaydan olaya koşan çetin dedektif Kurt Wallander, serinin beşinci kitabında kendisini zor bir cinayet soruşturmasının içinde buluyor. Kimliği belirsiz genç bir kızın intiharı ve eski adalet bakanının hunharca öldürülmesi ile başlayan hikâye Kurt Wallander’ın görevlendirilmesiyle farklı bir boyut kazanıyor. Kızın ve acımasız katilin kimliğinin peşine düşen Wallander, yeni cinayetler planlayan acımasız katilin peşini bırakmıyor.

On kitaptan oluşan Kurt Wallander serisinin beşinci kitabı olan Yanlış Yol’a kitap satan her yerden ulaşılabilir.

Kitap Hakkında

BİRİNCİ SINIF BİR POLİSİYE: KURT WALLANDER SERİSİ

Komiser Kurt Wallander’in uzun tatil planları korkunç iki ölümle suya düşer: kimliği belirsiz genç bir kızın intiharı ve eski adalet bakanının hunharca öldürülmesi. Wallander kızın ve acımasız katilin kimliğinin peşine düşerken katil yeni cinayetler planlar. Katil ne kadar acımasızsa Wallander de o kadar inatçıdır.

“Mankell en iyi işini çıkarmış… Hâlâ Yanlış Yol kitabını almadıysanız hemen almaya bakın.”

Los Angeles Times

“Polisiyenin ustası muhteşem bir ziyafet hazırlamış.”
Kirkus Reviews

“Ayrıntılar özel hazırlanmış… ustaca.”
Publishers Weekly

 

Yazar Hakkında

Henning Mankell
1948 doğumlu İsveçli yazar Henning Mankell’in romanları kırk beş dile çevrilmiş ve tüm dünyada kırk milyondan fazla satmıştır. Polisiyede Avrupa’nın en prestijli ödülü olan Ripper Ödülü’nü ilk alan yazardır. Ayrıca Mankell, Cam Anahtar ve Altın Hançer ödüllerinin de sahibidir. Kitaplarında dünyadaki ve özellikle de İsveç’teki sosyal eşitsizlik ve adalet konularına yer vermiştir. Yazmış olduğu Kurt Wallander serisi pek çok defa dizi ve filme uyarlanmıştır. Hayatının bir kısmını İsveç'te bir kısmını da Mozambik’te geçiren Henning Mankell, Mozambik’in başkenti Maputo’daki Avenida Tiyarosu’nun sanat direktörlüğünü de yapmıştır. 2015 yılında vefat etmiştir.

Tarih: 15-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum