içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kemer'de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kemer’de tören düzenlendi.

Kemer'de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kemer’de tören düzenlendi.
Kemer Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Hasan Ali Acar, Ferhan Fidan, Cumali Afşin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, muhtarlar kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tekdemir’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.
Tören sonrası açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, kendisinin de emekli öğretmen olduğunu hatırlatarak, öğrencilerle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Öğrencilerin gelecekte memleketi yönetmek için hazır olduğuna vurgu yaparak, “Gençlerimiz bu ülkenin geleceğidir. Biz de onlara elimizden gelen desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Öğretmenlik kutsal bir meslek. Bugün bana bir meslek seç deseler ben yine öğretmenliği seçerim. Belediye olarak biz öğrencilerimize her türlü desteği veriyoruz. Ana sınıfından üniversiteye kadar onlar bize emanet. Gelecek nesilleri yetiştiren ve bu ülkeye faydalı bireyler olmasını sağlayan tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım.” dedi.  
Öğretmenler günü kutlamaları daha sonra Kemer Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen programla devam etti.
Salondaki programa, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, muhtarlar kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tekdemir’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, mesleğine yeni başlayan  öğretmenler yemin etti.
Emekli öğretmenlere hizmet şeref belgesinin verildiği programda, öğretmenlerin hazırladığı folklor ve koro gösterisi yapıldı.
Programda kısa bir konuşma yapan Kaymakam Gemici, tüm öğretmenlerin gününü tebrik ederek öğretmenlere çalışma hayatlarına başarılar diledi.
Öğretmenler Günü ile ilgili resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrencilerin ödüllerini Kaymakam Gemici, Başkan Topaloğlu ve Başsavcı Teker verdi.
Program sonrası Kaymakam Gemici ve Başkan Topaloğlu, öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kemer Belediyesi Basın Servisi

Tarih: 25-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum