içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru,  24 Kasım Öğretmenler Günü  dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 24 Kasım 1928 yılında "Başöğretmen" unvanını alması vesilesiyle 1981 yılından itibaren her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü olarak kutlanıldığını ifade eden Başkan Küçükkuru yayınladığı mesajında;“Gelecek nesillerin yetişmesinde ve topluma faydalı olmalarında öğretmenler, önemli bir rol üstlenmektedir. Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek analarla öğretmenlerin elindedir. Eğitim demek, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine kadar geliştirmek demektir. Ülkemizin her köşesinde fedakârca yerine getiren, vatanımıza, milletimize ve insanlığa hayırlı hizmetler verecek yeni nesilleri yetiştirmek için mücadele eden Öğretmenlerimizin ülkesini seven, çatışma ve kötü alışkanlıklardan uzak çağdaş, barışsever ve hoşgörülü bireyler yetiştireceğine olan inancım tamdır.
24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, kutsal ve mesuliyeti ağır bir mesleği icra eden öğretmenlerimiz yanında, Öğrencilerini büyük bir hassasiyetle ve fedakârlıkla yetiştiren, bugün artık emekli olmuş öğretmenlerimize de, sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; İlimizde ve Ülkemizin her köşesinde görev yapan tüm öğretmenlerimizin "Öğretmenler Gününü" tekrar içtenlikle kutluyor, Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü, görevi başında şehit olmuş aziz eğitim şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum.” dedi.

Tarih: 23-11-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum