içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Her 10 Kasım’da saat 9’u 5 geçe hayat dururken tüm yüreklerde duyulan siren sesinin Atatürk'ün korumamız için emanet ettiklerini hatırlattığını belirten Başkan Küçükkuru;  “Milletimizin yol göstericisi, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük devrimci ve düşünce adamı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, rahmet ve büyük bir özlemle anıyoruz.
O, savaş meydanlarında geçen ömrünü vatanına, milletine adamış, bir ulusun var olma mücadelesinde hem bir asker hem de bir siyasi olarak hep önde yer almıştır. Liderimiz ve yol gösterenimiz olmasıyla ne kadar gurur duysak azdır elbette. Ancak sadece övünmek yetmiyor; onun açtığı yolda adımlarımızı hızlandırmak boynumuzun borcudur. Ve dahası, dün olduğu gibi bugün de, yarın da bizim başka bir yolumuz yoktur. ‘Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen Atatürk’ün fikir ve ideallerinin ışığında, bizlere emanet ettiği bu topraklara ve Cumhuriyete sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur.
Atatürk’ün gönlümüzdeki erişilmez yeri ve sevgisi hiçbir zaman değişmeyecek, değiştirilemeyecektir. Atatürk, geleceği aydınlatan fikirleri ve dünya vizyonu ile yüzyılın yetiştirdiği bir dahi olarak tarihe geçmiştir. Bizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak, büyük bir mücadele ile kurulan cumhuriyeti ve onun temel ilkelerini daha ileriye taşıma azminde ve kararlılığındayız.
Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

Tarih: 10-11-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum