içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Günübirlik Kiralanan Evlerin Denetimi Yapıldı

İl genelinde 50 Ekip ve 110 personelin katılımıyla yapılan uygulama sonucunda; toplam 708 günübirlik konaklama yeri kontrol edildi.

Günübirlik Kiralanan Evlerin Denetimi Yapıldı

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Emniyet Müdürlüğümüz birimlerince genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması, genel güvenlik ve genel sağlık açısından risk teşkil eden unsurların engellenmesi, suça karışmış kişilerin yakalanması, kayıt dışı ekonomi ile mücadele edilmesi kapsamında ilimiz genelinde faaliyet gösteren günübirlik kiralanan evlere yönelik EŞ ZAMANLI  denetim yapılmıştır.

İlimiz genelinde (50) Ekip ve (110) personelin katılımıyla yapılan uygulama sonucunda; toplam (708) günübirlik konaklama yeri kontrol edilmiş, anlık veri göndermediği tespit edilen (15) işletmeye “Konaklayan Kaydı Yapmamaktan”, kayıt dışı günübirlik kiralama yaptırdığı tespit edilen (3) şahsa ise “Kayıt Dışı Kiralama Yaptırmaktan” cezai işlem uygulanmıştır.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, haksız kazanç elde etme girişimlerini engellemek üzere ilimiz genelinde denetimlerimiz sıklıkla devam edecektir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ"

Tarih: 22-04-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum