içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Gelecek Partisi’nden batı çıkarması

Gelecek Partisi İl Başkanı Muhammet Acar, Elmalı Belediye Başkan Adayı Mustafa Şeker ve il yöneticileriyle birlikte Kumluca, Finike ve Elmalı’yı ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Gelecek heyeti, yerel seçim çalışmalarını anlattı

Gelecek Partisi’nden batı çıkarması

Gelecek Partisi İl Başkanı Muhammet Acar, Elmalı Belediye Başkan Adayı Mustafa Şeker ve il yöneticileriyle birlikte Kumluca, Finike ve Elmalı’yı ziyaret etti.  Vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Gelecek heyeti, yerel seçim çalışmalarını anlattı

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanlığı batı ilçelerine çıkarma yaptı. İl Başkanı Muhammet Acar, Elmalı Belediye Başkan Adayı Mustafa Şeker, Kumluca İlçe Başkanı Mehmet Aksoy, Finike İlçe Başkanı Ramazan Koçubaba ve il yöneticileri 3 ilçeyi de gezerek Gelecek Partisi’nin yer seçim çalışmaları hakkında halka bilgi verdi. Heyetin ilk adresi Finike’de 5 dönem belediye başkanlığı yapan Nail Dülgeroğlu oldu. Dülgeroğlu ile fikir alışverişinde bulunan Acar, proje ve hedeflerden bahsetti.

 


PROJELERİ VE HEDEFLERİ ANLATTI
Gelecek Partisi heyeti daha sonra Mustafa Şeker’in seçim bölgesi olan Elmalı’ya geçti. Burada esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Gelecek Partililer, sorunlara kulak verdi. Gelecek Partisi Elmalı Belediye Başkan Adayı Şeker, kadim ilçe Elmalı hakkındaki projeleri hakkında vatandaşa bilgi verdi. Şeker, Elmalı ile ilgili projelerini önümüzdeki hafta açıklayacağın belirtti. Gelecek Partililer, Saadet Partisi ilçe yönetimlerini de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

 


HEDEF TÜM İLÇELERDE BAŞARI
Gelecek Partililerin son durağı ise Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu oldu. Kumluca’daki çalışmalar hakkında bilgi alan Gelecek Partililer, ev sahipliği için Köleoğlu’na teşekkür etti. Batı ilçelerinde yoğun mesai harcadıklarını söyleyen Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Muhammet Acar, “Yerel seçim çalışmaları kapsamında yaptığımız ziyaretler verimli geçti. Antalya’nın tüm ilçelerinde başarılı olmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Tarih: 05-02-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum