içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlarına Pandemi Ziyareti

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Gazipaşa Kaymakam Vekili Aydın Abak, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Gazipaşa Esnaf Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez ve Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin, Oda Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek Gazipaşa esnaf ve sanatkarlarının durumu hakkında görüşme gerçekleştirdi.

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlarına Pandemi Ziyareti

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Gazipaşa Kaymakam Vekili Aydın Abak, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Gazipaşa Esnaf Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez ve Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin, Oda Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek Gazipaşa esnaf ve sanatkarlarının durumu hakkında görüşme gerçekleştirdi. AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Oda Başkanları ile birlikte Gazipaşa esnaflarını işyerlerinde ziyaret ederek dinamik denetim modeli kapsamında bilgilendirme ve rehberlik çalışması gerçekleştirdi.

 


Gazipaşa Kaymakam Vekili Aydın Abak: “Oda Başkanlarımızın Taleplerini Dikkate Alıyoruz”

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Vali Yardımcısı - Gazipaşa Kaymakam Vekili Aydın Abak’ı, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Bakkallar Bayiler Büfeciler Odası Başkanı Velittin Yenialp, Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin ve Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez ile birlikte makamında ziyaret ederek ilçe esnaflarının Pandemi sürecindeki durumu ve kademeli normalleşme süreci hakkında görüşme gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı - Gazipaşa Kaymakam Vekili Aydın Abak, “Gazipaşamıza hoş geldiniz. Gazipaşa’da bulunan Oda Başkanlarımız ile istişare halinde çalışıyoruz. Oda Başkanlarımızın Gazipaşa Kaymakamlığımıza yönelik talep ve beklentilerini her zaman dikkate alıyoruz. Esnaflarımızın zorlu bir süreçten geçtiğinin hepimiz farkındayız. Bu zorlu Pandemi dönemini hep birlikte aşacağız.” dedi.   

 


Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a Ziyaret

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı, Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Bakkallar Bayiler Büfeciler Odası Başkanı Velittin Yenialp, Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci ve Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez ile birlikte makamında ziyaret etti. Pandemi sürecinde esnaf ve sanatkarlara verilen destekler dolayısıyla teşekkürlerini ileterek kademeli normalleşme süreci ile esnaf ve sanatkarların yaşamış oldukları sorunlar ve talepleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 


AESOB Başkanı Adlıhan Dere: “Pandeminin Sorumlusu Biz Değiliz”

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez ve Odaların Yönetim ile Denetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek Oda çalışmaları hakkında görüşme gerçekleştirdi. Oda üyesi esnaf ve sanatkarların Pandemi sürecinde yaşamış oldukları sorunlar ile talepleri hakkında değerlendirmelerde bulunan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, dinamik denetim modeli kapsamında Antalya’da riski en aza indirmek amacıyla çok dikkatli davranılması gerektiğini vurguladı. Kademeli normalleşme sürecinin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini aktaran AESOB Başkanı Adlıhan Dere, esnaf ve sanatkarların Pandeminin sorumlusu olmadıklarının altını çizerek maske, mesafe ve hijyen kurallarına tam anlamıyla uyulmasının önemini hatırlattı.
Ocak ayından beri ilçe ilçe dolaşarak esnaf odalarını ziyaret ettiklerini aktaran AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Oda Başkanlarımızı, Odalarımızın yönetim ve denetim kurulu üyelerinin sorun ve taleplerini dinliyoruz. Kaymakamlarımızı ve ilçe belediye başkanlarımızı ziyaret ederek odalarımızın istek ve taleplerini bizzat kendilerine aktarıyoruz. İlçe belediye başkanlarımız ve Oda Başkanlarımız ile birlikte dinamik denetim modeli kapsamında esnaf ve sanatkarlarımızı işyerlerinde ziyaret ederek gerekli rehberlik ve bilgilendirme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Özellikle maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulunuyor, hayırlı işler diliyoruz.” dedi.

 


Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlarına Normalleşme Süreci Bilgilendirmesi

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Bakkallar Bayiler Büfeciler Odası Başkanı Velittin Yenialp, Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci ve Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez ile birlikte Gazipaşa esnaf ve sanatkarlarını işyerlerinde ziyaret etti. Kademeli normalleşme süreci itibariyle Antalya’da riski en aza indirmek amacıyla dinamik denetim modeli kapsamındaki gerekli bilgilendirmeleri yaparak hayırlı işler, bereketli kazançlar diledi.


Esnaf ve sanatkarların Pandemi kurallarına uyduklarını ifade eden AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “1 Mart kademeli normalleşme süreciyle birlikte dinamik denetim modeline geçildi. Bugün Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz ve Oda Başkanlarımız ile birlikte esnaf ve sanatkarlarımızı işyerlerinde ziyaret ederek dinamik denetim modeli kapsamında gerekli rehberlik ve bilgilendirmeleri gerçekleştiriyoruz. Ziyaretlerimizde esnafımızın kademeli normalleşme sürecine uygun bir şekilde, Pandemi tedbirlerine uyarak çalıştıklarını, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyduklarını gördük. İnşallah, Pandemi sürecini esnaf ve sanatkarlarımızın dikkati ve tüm vatandaşlarımızın tedbirlere uymasıyla atlatacağız.” dedi.

Tarih: 01-04-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum