içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Fedakarlık ve karşılıksız sevginin tek anlamı “Anneler”

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir Anneler Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Fedakarlık ve karşılıksız sevginin tek anlamı “Anneler”

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir Anneler günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.
Demir yaptığı açıklamada; “Koşulsuz Bir Sevgiye Dayanan, hiçbir Değerle kıyaslanamayacak kadar Yüce bir Duygudur Annelik... Üzerimizde Ödenmez Hakları bulunan, Sevgi, Fedakarlık ve Sabırlarını başka hiçbir Değerle Ölçemeyeceğimiz Annelerimiz her Zaman Baş Tacımızdır. Şüphesiz ki, onlara olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Kaldı ki dünyada anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevgi de yoktur. Onlara layık evlat olmak da bizlerin yerine getireceği en önemli görevdir. Koşulsuz sevgi ve sorumluluklarının karşılığında annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir” şeklinde konuştu
Dünyayı kasıp kavuran Pandemi nedeniyle Bu yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi Anneler Günü’nü buruk kutladığını ve Annelerden uzak kalmak zorunda olduklarını belirten Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir ; “Peygamber efendimizin hadisinde bahsettiği gibi  “Biz insana anne ve babasını (onlara iyilikle davranmayı) tavsiye ettik. Çünkü annesi onu, zorluk üstüne zorlukla (karnında) taşımıştır. Onun (sütten) ayrılması, iki yıl içinde (tamamlanır) . Bu nedenle ‘hem Bana, hem anne ve babana şükret ki, dönüş yalnız Banadır.’ (Şükür mü, nankörlük mü yaptığınızın hesabı sorulacaktır.)denilmiştir. Dinimizde Annelerin  yeri çok önem yer etmektedir.Annelerimizin gülen yüzleri, bizler için de en değerli hazinedir. Annelerimizi, yılın sadece bir gününde değil her gününde hatırlamalı, hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı daima göstermeliyiz” dedi.
Başta şehit anneleri olmak üzere tüm Annelerin ve Anne adaylarının bu özel gününü kutladıklarını belirten Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir; “Evlatlarını bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerimiz kahraman şehitlerimizin bize emanetidir. Her birinin ellerinden öpüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan bütün annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Günü'nü kutluyor, saygılar sunuyorum.” şeklinde konuştu.                     

Tarih: 08-05-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum