içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Düzen’den Öğretmenler Günü Mesajı

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Öğretmenler günü münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı.

Düzen’den Öğretmenler Günü Mesajı

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen,  Öğretmenler günü münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı ve 54. Hükümeti Başbakanı Merhum Necmettin Erbakan'ın "Yeni bir dünyanın ve lider Türkiye’nin gençleri şuurlu öğretmenlerin elinde yetişecektir”. “Yeniden büyük Türkiye’yi sizlerin yetiştirdiği gençler kuracak.” sözleri ile açıklamasına başlayan Başkan Düzen; “Erbakan hocamızın bu sözleri öğretmenliğin ne denli önemli bir meslek olduğuna, bir manada geleceği, gelecek nesilleri öğretmenlerin şekillendirdiğine işaret etmektedir. Öğretmenlik bu kadar önemli iken öğretmenlerin yalnızca 24 Kasım'da o da sadece sözde kalan bir şekilde hatırlanması üzücüdür. Bir de 24 Kasım'da bile hatırlanmayanlar var ki yıllarca öğretmen olabilmek için ter dökmüş, hem ailesi hem kendisi bin bir çeşit zorluklarla mücadele ederek öğretmen olmaya hak kazanmış binlerce açık olmasına rağmen henüz atanamayan öğretmenler… Atanamayan öğretmenlerin bir kısmı ders başı ücret karşılığı çok cüzi bir maaşla mesleklerini icra ederken bir kısmı öğretmenlikle alakası olmayan işlerde çalışarak harçlıklarını çıkarma gayretindeler." diyerek devam etti.

Başkan Düzen, açıklamasının devamında " Biz Saadet Partisi olarak, bu öğretmenler gününü kuru kuru mesajlar yerine 'Ataması yapılamayan öğretmenlerin ataması yaptık. Tüm öğretmenlerimize maddi sorun yaşamayacakları bir ücret verdik. Öğretmenlerimizin sorunlarını çözdük.' Müjdeleri ile kutlanmasını beklerdik ki öğretmenlerimiz yalnızca öğrencilerine odaklanabilsin. Ancak gelinen noktada öğretmenlerimizin sorunları derinleşerek devam etmektedir." ifadelerini kullandı.

Başkan Düzen, açıklamasını şöyle bitirdi. "Herşeye rağmen var gücüyle gayret eden, adeta bir vefa timsali olan, cefakâr öğretmenlerimiz her türlü hürmet ve iltifatı hak etmektedir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, işte bu vefakâr öğretmenlerimizin ellerinde yetişmektedir. Hayatını eğitim davasına adamış, yarınların inşa edilmesi yolunda gayret sarf eden, gecelerini gündüzlerine katan öğretmenlerimizin, içinde bulunduğu şartlara rağmen yüreklerinde taşıdıkları eğitim aşkını canı gönülden tebrik ediyorum.
24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile öğretmenlerimizin hak ettikleri değeri gördüğü bir Türkiye'nin bir an evvel tesis edilmesini temenni ediyor, bütün öğretmenlerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum."

Tarih: 25-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum