içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

BRC, Honda işbirliğiyle yeni Civic Türkiye pazarına hazır

BRC VE HONDA İŞBİRLİĞİYLE YILDA 20 BİN CIVIC LPG’LİYE DÖNÜŞECEK

BRC, Honda işbirliğiyle yeni Civic Türkiye pazarına hazır

BRC’nin Türkiye distribütörü 2A Mühendislik, Honda ile işbirliğine giderek yılda 20 bin araç kapasiteli LPG dönüşüm merkezini Kocaeli, Kartepe’de açtı. Civic model araçların LPG dönüşümünü gerçekleştirecek olan tesis giderek artan LPG’li araç pazarındaki talebe cevap verecek. 10 yıldır Honda marka araçların LPG dönüşümünü gerçekleştiren BRC Türkiye, 10 yıl içerisinde 130 bin adet sıfır kilometre aracı LPG ile buluşturmuştu.

BRC’nin Türkiye distribütörü 2A Mühendislik, Honda ile işbirliğine giderek yılda 20 bin aracı LPG’ye çevirecek LPG dönüşüm merkezini, 2A Mühendislik Genel Müdürü Kadir Örücü, Honda Türkiye Genel Müdürü Takuya Tsumura ve BRC İtalya Satış Koordinatörü Marco Seimandi’nin katılımıyla gerçekleşen törenle Kocaeli, Kartepe’de açtı.

Civic model araçların LPG dönüşümünü gerçekleştirecek 2 bin metrekare kapalı alana kurulu tesis, Türkiye’de giderek artan sıfır kilometre LPG’li araç talebine cevap verecek.  10 yıldır BRC dönüşüm kitlerini kullanan Honda, bu süreçte 130 bin adet sıfır kilometre aracını LPG ile buluşturmuştu.

 

“LPG’Lİ ARAÇLARA TALEP ARTIYOR”
Türkiye pazarında LPG’li araçlara talebin giderek arttığını belirten 2A Mühendislik Genel Müdürü Kadir Örücü, “Eurostat verilerine göre Avrupa’da en çok LPG’li aracın bulunduğu ülkelerin başında Türkiye geliyor. Türkiye’yi Polonya ve İtalya takip ediyor. LPG dönüşüm kitlerinde yaşanan teknolojik gelişmeler, araçların LPG ile olan uyum sorunlarının ortadan kalkması, giderek artan akaryakıt fiyatları LPG dönüşümünü akılcı kılıyor. Maliyetler giderek artarken herkesin önceliği artık tasarruf yapmak. LPG dönüşümü, yüzde 40’a varan yakıt tasarrufu vadediyor. Bu nedenle gerek sıfır kilometreli araçlarda gerekse ikinci elde LPG dönüşümüne talep büyüyor” diye konuştu.

Tarih: 06-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum