içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bayrağa AK Parti sahip çıktı

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Yarbaşçandır mahallesinde bulunan hemen her bölgeden görülebilen 20 metre uzunluğundaki direğe bağlı Türk Bayrağı rüzgâr nedeniyle yaklaşık üç ay önce koptu. Yarbaşçandır mahalle sakinleri durumu Büyükşehir ve Konyaaltı Belediyesi’ne bildirmesine rağmen bir sonuca ulaşamadı.

Bayrağa AK Parti sahip çıktı

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Yarbaşçandır mahallesinde bulunan hemen her bölgeden görülebilen 20 metre uzunluğundaki direğe bağlı Türk Bayrağı rüzgâr nedeniyle yaklaşık üç ay önce koptu. Yarbaşçandır mahalle sakinleri durumu Büyükşehir ve Konyaaltı Belediyesi’ne bildirmesine rağmen bir sonuca ulaşamadı. Bayrağımızı yerine tekrar takmakla yükümlü olan iki belediye bölge sakinlerine konuyla ilgili yapılabilecek bir şeyin olmadığını buna gerekçe olarak da yeterli büyüklükte vinçlerinin bulunmadığını beyan etti. Yaşananların ardından gerekli mercilerden istedikleri desteği alamayan Yarbaşçandırlılar durumu AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar’a bildirdi. Bölge halkının bu talebine anında cevap veren Başkan Bayar durumu Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye iletti. Başkan Tütüncü; “Bayrak bizim canımız ve namusumuz, bayrak bizim bağımsızlık sembolümüz, Ay yıldızlı al bayrağımız için her daim göreve hazırız. Ekiplerimizi an itibariyle Yarbaşçandır’a yönlendiriyorum” diyerek duruma el koydu. Hiç vakit kaybetmeden bölgeye hareket eden Kepez Belediyesi ekipleri Ay yıldızlı bayrağı tekrardan göndere çekti.

 


BAŞKAN TÜTÜNCÜ’YE TEŞEKKÜR
Bayrağımızın tekrar yerine asılmasının ardından Yarbaşçandır’a giden AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar yaklaşık üç aydır tepede öksüz kalan Ay yıldızlı bayrağımızın dalgalanmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Başkan Bayar ayrıca; “Vatandaşlarımızın aksettirdiği bu mevzunun bize gelmesinin ardından hemen harekete geçip gerekli araştırmaları yaptık. Büyükşehir ve Konyaaltı Belediyeleri konuyu resmen kulak ardı edip savsaklamış. Bu bayrağın direği en fazla yirmi metre civarında. Büyükşehir’de30 metrelik, Konyaaltı’nda 20 metrelik vinç olduğunu biliyoruz. Üzülerek belirtmek isterim ki belediyelerin verdikleri cevap gerçeği yansıtmıyor. Halkımıza doğruları söylemeyip mazeretlere sığınıyorlar. Bayrak gibi kutsal bir değerimizi düştüğü yerden kaldırmayı kendilerine angarya gibi düşünüp hiçbir şey yapmayanları halkımızın vicdanlarına bırakıyorum” dedi. Bayrağın yerine takılmasıyla ilgili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye de ayrı parantez açarak bir kez daha teşekkür eden AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar; “Hakan başkanımız konuyu duyduğu andan itibaren ivedilikle hareket edip ekipleri Yarbaşçandır’a gönderdi. Ekipler de çok kısa bir zaman zarfında bayrağımızı yerine astı.  Böylesine güzel bir işe vesile olmak bize, yerine takmak ise Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’ye nasip oldu. Kendisine tüm hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Tarih: 08-05-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum