içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Küçükkuru’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Küçükkuru’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Küçükkuru mesajında; “Güçlü bir toplum olma yolundaki en önemli basamaklardan birisinin de gazetecilik mesleğinin güçlü olmasına bağlıdır. Basın mensupları, gücünü kamuoyu desteğinden alan, kamuoyunu bilgilendirmek,  vatandaşların haber alma hakkını ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirmek gibi birçok önemli görevler üstlenmektedir.
Bu mesleği icra etmekte olan gazeteci arkadaşlarımızda ilkeli yayıncılık anlayışı çerçevesinde olayları tarafsız bir şekilde halka aktarmakta, bir anlamda kamu vicdanının sesi olmaktadırlar.
Demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olan basın ve medya, aynı zamanda kurumlarla bireyler arasındaki veri akışını sağlayan düşünce, ifade ve haber alma özgürlüğünün en etkin araçlarıdır. Ülkemizin her karış toprağında, gerek yerelde gerekse ulusal anlamda toplumun doğru bilgilendirilmesi için çalışmaktadırlar. Mesleki olarak yaşadıkları tüm zorluklara rağmen, doğrunun peşinde gitmekten ve değerli vatandaşlarımızın doğru bir şekilde haberlere ulaşmasını sağlamaktan vazgeçmeden, tüm özverileriyle çalışmaktadırlar. Bizler de değerli basın mensuplarımızla karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesi içerisinde her zaman aynı yolda yürüyerek, ilçemiz İbradı’da hizmet etme çabası içerisindeyiz. Bu yolda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkürü bir borç biliyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Tarih: 09-01-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum