içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Böcek, seçim startını Finike’den verdi

Tarihi ve doğal güzellikleriyle Batı Antalya’nın önemli merkezlerinden biri olan Finike’ye gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’yle birlikte seçim startını verdi. Finike Buluşması’nda kentin sorun, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Böcek, Finike’ye toplamda bugüne kadar 827 milyon yatırım yapıldığını ve bundan sonra da yatırımlara devam edileceğini açıkladı.

Başkan Böcek, seçim startını Finike’den verdi

Tarihi ve doğal güzellikleriyle Batı Antalya’nın önemli merkezlerinden biri olan Finike’ye gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’yle birlikte seçim startını verdi. Finike Buluşması’nda kentin sorun, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Böcek, Finike’ye toplamda bugüne kadar 827 milyon yatırım yapıldığını ve bundan sonra da yatırımlara devam edileceğini açıkladı.

Antalya programı kapsamında ilk ziyaretini Finike İlçesi’ne gerçekleştiren ve burada kentin ileri gelenleriyle toplantı yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği program kapsamında Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’yle birlikte muhtarlar, meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı, iş insanları, oda başkanları, esnaflar, dernek başkanları, CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri, il delegeleri, CHP’nin ileri gelenleri ve yerel basınla bir araya gelerek kentin sorun, talep ve önerilerini dinledi. Toplantıda “Finike’ye hizmet etmek boynumuz borcu” diyen ve sorunların çözümü için gerekli adımların kısa sürede atılacağını söyleyen Başkan Böcek, Finike’ye toplamda bugüne kadar 827 milyon yatırım yapıldığını açıkladı. Büyükşehir Belediyesi ve Finike Belediyesi işbirliğiyle, Finike’nin kanayan yarası, kanalizasyon, içme suyu isale hattı gibi yıllardır çözülemeyen önemli sorunların çözüme kavuşturulduğunun altını çizen Başkan Böcek, Başkan Geyikçi’yle beraber, Yayla Bulvarı’nda başlatılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi ve devam eden projeler hakkında detaylı bilgi aldı.

"FİNİKE KAZANACAK"
İlçede yapılan çalışmalarla ilgili konuşan ve sözlerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür ederek başlayan Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Bugün Büyükşehir Belediye'mizin Finike Buluşması’nda sorun, talep ve önerilerinizi dinleyeceğiz. Finike için bir aradayız. Öncelikle Finike Cumhuriyet Meydanı’mızın yapımını, ilçemizin altyapı ve asfaltlama çalışmalarını üstlenen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e, ilçemize ve hemşehrilerimize göstermiş olduğu değerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Finike Belediyesi olarak sizlerin talepleri doğrultusunda ilçemizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde en doğru zamanda yerine getirmek için çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk. Antalya Büyükşehir Belediye'mizin işbirliği ve desteğiyle yerel seçimler öncesinde sizlere söz verdiğimiz gibi 100 yıldır çözülemeyen altyapı sorununu çözüme kavuşturduk ve ardından asfaltlama işlemlerine hız kesmeden başladık. Yayla Bulvarı’mızın 4.5 kilometrelik yolunu sıcak asfaltla kaplama çalışmalarına devam ediyoruz. Yayla Bulvarı’nın ardından hız kesmeden asfaltlama çalışmalarımıza Hasyurt Mahallemizde devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkan'ımız bize verdiği sözü yerine getirdi. Biz de belediye olarak birlik beraberliğimizden aldığımız güçle vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti sunabilmek amacıyla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Belediye olarak, halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek ve modern bir şehir oluşturmak amacıyla sorunları çözmek için kararlılıkla çalışıyoruz. Bundan sonra da halkımızın refahı, güvenliği ve mutluluğu için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yenilenen alt yapı ve asfaltlama çalışmalarıyla birlikte, Finike daha modern bir şehir olacak ve Finike kazanacak” dedi.

“BOYNUMUZUN BORCU”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise yaptığı konuşmada, "Antalya’mızın güzel ilçesi Finike’mizdeyiz. Muhtarlarımızın talebi doğrultusunda başkanımızla beraber Finike’mizi güzelleştirmeye başladık ve talepler doğrultusunda altyapı, kanalizasyon, asfalt çalışmalarını çözüme kavuşturduk. Bununla beraber halkımızın buluşma noktası olan Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl anısına yaptırdığımız Finike Cumhuriyet Meydanı’mızı bir yıl içinde tamamlamanın da mutluluğunu yaşadık. Bugün de eksik kalan ne varsa onu da tamamlamak için bir aradayız. Bildiğiniz gibi Finike’mizin yıllardır çözülemeyen altyapı sorununu çözdük ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden başladık. Finike Belediyesi’nin işbirliği ile Yayla Bulvarı’mızın 4.5 kilometrelik yolunda sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyoruz. Finike’ye hizmet etmek bizim boynumuzun borcu. Beraber yürümeye devam edeceğiz. Burada sizlerin önerilerini ve taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde adaylığımız açıklanacak. Yeni dönemde biz elimizden geldiğince sizlerle beraber olmaya çözüm üretmeye devam edeceğiz. Antalya’mıza ve Finike’mize dün olduğu gibi bugün de katkı koymayı sürdüreceğiz" dedi.

Finike Belediyesi Basın Birimi

Tarih: 07-10-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum