içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Atay Uslu: Yaşadıklarımız bir afet

Atay Uslu, yangından etkilenen Akseki ve İbradı'da incelemelerde bulundu.

Atay Uslu: Yaşadıklarımız bir afet

Atay Uslu, yangından etkilenen Akseki ve İbradı'da incelemelerde bulundu.

BİR YANDA YANGINLA ZORLU MÜCADELE DİĞER YANDA AYNI ANDA İNŞAA...

 

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Akseki ilçesinde yangında etkilenen gören Kepez Beleni, Hocaköy  Mahallelerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Daha sonra İbradı-Manavgat sınırındaki Demirkapı Beli bölgesine geçerek,  devam eden yangın bölgesinde incelemelerde bulundu.

YANGINDAN ÖTE BİR AFET

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu şunları ifade etti: “Akseki ilçemizde Kepezbelenli Mahallesinde ve Manavgat’ımızda, Gündoğmuş’umuzda, Alanya’mızda yangından daha öte bir afet yaşıyoruz. Nitekim bölge Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla afetten etkilenen bölge ilan edildi. Şu ana kadar 7 vatandaşımızı kaybettik. Bu ziyareti  yaptığımız mahallemizde de bir vatandaşımızı kaybettik. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah. Yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Vatandaşlarımızın yaralarının bir an önce sarılması için Devletimiz süratla çalışıyor. Akseki’mizde tamamen yanan Kepez Beleni mahallemizi yeniden inşaa edeceğiz. “

YENİDEN İNŞAA BAŞLADI
“Çalışmalar başladı. Hasar Tespit tamam, bölgenin mimarisine uygun çok güzel projeler belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum sahada ilk andan itibaren bizzat çalışıyor, inşaa sürecini koordine ediyor. Yöresel mimariye uygun evler bir yıl içinde inşaa edilecek.”

DEVLETİMİZ VATANDAŞIMIZIN YANINDA.

Devletimiz, hükümetimiz yangından zarar gören vatandaşımızın yanında. Allah'ın izniyle bu yangınların izlerini kısa sürede silecek. Can kaybı dışındaki her türlü kaybı, telafi edecek güce ve imkâna sahibiz. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasına müsaade etmeyecek, her türlü zararlarını karşılayacağız. Şu an evleri yananlara ilk nakdi yardımlar hızlıca yapıldı. 

BÜYÜK DEVLETİZ
Devam eden yangınların sönmesi için, yaraların sarılması için Devletimiz, Milletimiz, tüm kurumlarımız ve vatandaşlarımız  ile sosyal medyada veya klavye başında  sahayı görmeden, bilmeden yakışıksız, yalan, yanlış  yorum yapanlara aldırmadan tüm gücümüzle çalışıyoruz. Allah başta Ormancılarımız olmak üzere çaba harcayan herkese  güç, kuvvet versin. Büyük bir millet, güçlü bir devletiz.”

Tarih: 05-08-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum