içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Atay Uslu Finike'de muhtarlarla toplantı yaptı

AK Parti Milletvekili Atay Uslu, Finike’de muhtarlarla bir araya geldi.

Atay Uslu Finike'de muhtarlarla toplantı yaptı

AK Parti Milletvekili Atay Uslu, Finike’de muhtarlarla bir araya geldi.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Finike’de 24 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek ilçeye yapılacak yatırımları anlattı ve talepleri dinledi.

 

YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu toplatıda yaptığı konuşmada “Son 6 yılda hastane binası ve sağlık ocakları, hükümet konağı, belediye binası ve adliye binası, yollar, yeni okullar, spor tesisleri, alt yapı ve üst yapı projeleri, sosyal, kültürel  alanda Finike’de birçok projeyi hayata geçirdik geçirmeye devam ediyoruz. Bizim siyasetimiz hizmet siyaseti ve Finike için yapılması gereken her projeye destek verdik vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

BATI ANTALYA’DA BUTİK TURİZM VE ORGANİK TARIM..

Milletvekili Atay Uslu şöyle devam etti:
“Tarihte Tekeili veya Tekeli olarak isimlendirilen Batı Antalya Bölgemiz ekonomik, kültürel benzerlik olarak bir bütün. Bölgede Butik Turizm, Organik Tarım konsepti içinde çalışmalara devam ediyoruz. Denizimiz, doğamız, antik kentlerimiz, Likya Yolu ve Sufi Yolu gibi kültür rotalarımız, tarihimiz, geleneklerimiz, tarımımız ile birlikte markalaşma çalışmalarına devam ediyoruz. Destekleri için Bakanlarımıza, Hükümetimize ve özellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimizi sunarız. “

 

MUHTARLARI TEK TEK DİNLEDİ

Finike Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Finike Kaymakamı Zafer Sağ, Finike Orman İşletme Müdürü Mustafa Karagöz ve AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ’da eşlik etti. Muhtarların taleplerini, proje önerilerini tek tek dinleyen Milletvekili Atay Uslu, bunları tek tek not alarak yetkili birimlere iletti ve çözüme kavuşması konusunda takip edeceğini ifade etti.

Tarih: 19-08-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum