içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Antalyaspor Dergisi Kasım sayısı yayında

Antalyaspor Dergisi’nin kasım ayı sayısı aboneleriyle buluşmaya başladı. Derginin bu ayki sayısının kapağında defans hattının öne çıkan isimlerinden biri olan, takım kaptanlarından Veysel Sarı yer aldı.

Antalyaspor Dergisi Kasım sayısı yayında

Antalyaspor Dergisi’nin kasım ayı sayısı aboneleriyle buluşmaya başladı. Derginin bu ayki sayısının kapağında defans hattının öne çıkan isimlerinden biri olan, takım kaptanlarından Veysel Sarı yer aldı. Tecrübeli futbolcu, İstanbul’dan Antalya’ya uzanan yaşam öyküsünü ve hayatının dönüm noktalarını Antalyaspor Dergisi okuyucuları için anlattı.


ESKİMEYEN DOST KONUK OLDU
Kasım sayısında 1996-2002 yılları arasında Antalyaspor formasını başarıyla terleten Gosho Ginchev de soruları yanıtladı. Kırmızı-beyazlı kulüpten ayrılmasına rağmen hala Antalya’daki günlerini unutamadığını söyleyen ve eski takım arkadaşlarıyla bağlarını koparmadığını ifade eden Ginchev “Antalyaspor’a canım feda” diyerek Antalyaspor sevgisini dile getirdi.


ÖNEMLİ KONULAR VE ÇOCUK KÖŞESİ
Kasım sayısında Antalyaspor Asbaşkanı Tuncay Kilit, Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban ve kadın triatlet Saliha Yüksel Tama da konuk oldu. Antalyaspor camiasından en son haberlerin, çocuk köşesinin, Avrupa ve dünya futbolundan gelişmelerin ve çok daha fazlasının yer aldığı Antalyaspor Dergisi'ne 0242 955 07 07 numaralı telefonu arayarak abone olunabiliyor.

Tarih: 24-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum