içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

ABP'de önemli atama

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Genel Başkan Vekilliği görevine Kifayet Askeroğlu’nu atadı.

ABP'de önemli atama

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Genel Başkan Vekilliği görevine Kifayet Askeroğlu’nu atadı.

1965 Azerbaycan doğumlu olan ve inşaat mühendisliği yapan Kifayet Askeroğlu, Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Vekilliğine atandı. Daha önce DEVA Partisi’nde de çeşitli görevlerde bulunan Askeroğlu, ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın’ın elinden mazbatayı alarak göreve başladı.
Askeroğlu yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Bedri Yalçın Beyefendi’nin tensip ve takdirleriyle Genel Başkan Vekilliğine atanmış bulunmaktayım. Şahsıma bu ulvi makamı layık gören Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

“AİLEMİZ BÜYÜYOR”
ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın ise başkan vekilliği görevine getirdiği Askeroğlu ile ilgili şunları söyledi:
“Partimiz günden güne büyüyor. Biz büyüdükçe ailemize de yeni bireyler katılıyor ve bu bireyler kişilikleriyle, karakterleriyle, çalışkanlıklarıyla, liyakete uygun bir şekilde partimizde görevlere layık görülüyor. Kifayet Hanımefendi de aynı şekilde ailemizde önemli bir göreve başlamıştır. Partimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, kendisine görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Kifayet Askeroğlu, mazbatasını aldıktan sonra ise rozetini oğlu Anadolu Birliği Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Başkanı Neman Asgari yakasına taktı.

Tarih: 26-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum